CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta – jucaria potrivita a oricarui copil

mai 3, 2017

Toti parintii isi doresc sa faca pe plac copiilor lor. Caci ce poate fi mai frumos decat sa ii vada fericiti? Iar pentru asta joaca este prin excelenta solutia. Si daca se mai si intampla sa fie impreuna cu ei, atunci totul este perfect. E adevarat, copiii iubesc jucariile, insa mai presus de ele se afla parintii si timpul petrecut impreuna cu ei. Asadar vacantele, week-end-urile, precum si orice alta forma de timp liber a acestora trebuie fructificata in favoarea copiilor,
Un copil se va bucura mai mult daca va merge in locuri noi, pe care singur le va descoperi, se va juca, iar mai presus de toate va fi impreuna cu parintii sai. O destinatie ideala in acest sens sunt parcurile de distractie. Ele ofera acestora prilejul de a se intalni cu personajele preferate din filme. Le pun la contributie atat mintea cat si imaginatia implicandu-i in diverse situatii ce necesita o rezolvare. Totul se face insa impreuna cu parintii. Astfel aceastia au ocazia de a redeveni si ei copii.

Pentru ca in Europa dar nu numai acolo puteti gasi destul de multe parcuri de distractie, am facut pentru dumneavoastra o selectie din oferta Holiday Club:

Parcul de distractii Asterix si Obelix

Reprezinta o concurenta puternica a celebrului parc de distractii Disneyland Paris. Cu cele 39 de programe de distractie si show-uri, impartite in 3 sectiuni: “Fun for all the family”, “Thrillseekers” si “Young Gauls”, oricare dintre membrii familiei, dar mai ales copiii, vor avea lucruri extrem de noi si de interesante de facut.

Image result for asterix and obelix theme park

Parc de distractii Asterix si Obelix – Paris, Franta

 

Parc de distractii Legoland Billund, Danemarca

Este primul parc de distractii construit chiar langa fabrica LEGO din orasul Billund. Este deschis din luna aprilie pana in luna noiembrie a fiecarui an. Oferta progamelor de distractie include 50 de variante printre care: „The crazy scientist”, „Polar X plorer”, „Penguin Bay” sau „Tempel”.

Related image

Parc de distractii Legoland Billund, Danemarca

 

Parc de Erlebnispark Tripsdrill, Germania

In jur de 100 de modalitati de distractie ii asteapta aici atat pe cei mici cat si pe cei mari: rollercoastere, tobogane cu apa, mori de vant, barcute. In afara acestora, in apropierea parcului de distractii Erlebnispark Tripsdrill se afla si o gradina zoologica, “Erlebnis Paradise” unde puteti admira in jur de 40 de specii de animale. “Piesa de rezistenta” a parcului de distractii Erlebnispark Tripsdrill.

Image result for erlebnispark tripsdrill

Parc de Erlebnispark Tripsdrill – Cleebon, Germania

 

Parc de distractii Motiongatepark Dubai

Cui nu-i plac filmele? O intrebare mai mult decat retorica. Parcul de distractii  Motiongatepark din Dubai reface universul hollywoodian. O vizita aici inseamna o intalnire cu strumfii, Kung Fu Panda, personajele din Madagascar, Shrek si multe altele.

Image result for motiongate park dubai

Parc de distractii Motiongatepark Dubai – Emiratele Arabe Unite

Jucariile sunt cu adevarat importante si interesante pentru copii. Insa mult mai important este timpul pe care parintii il petrec impreuna cu acestia. Asadar vacantele, week-end-urile, precum si orice alta forma de timp liber a parintilor trebuie fructificata in favoarea copiilor, reducand astfel si numarul de jucarii cumparate.

 

 


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE