CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta la ski si relaxare

septembrie 28, 2019

Vacanta la ski si relaxare

“Vine iarna, bine-mi pare, imi pun schiuri in picioare!” Chiar asa. Nu a mai ramas mult timp pana cand veti fredona cantecelul acesta. Schiuri, clapari, bete, costume, caciuli, ochelari, partie, grad de inclinare, toate acestea vor fi in cateva luni cuvintele de ordine ale vacantei voastre de iarna. Aceasta pentru ca voua nu va place “hibernarea”, preferand sa ramaneti activi, asa cum ati fost intreaga vara. Insa dupa atatia ani de stat pe partie, simplul mers la piscina, iar apoi in apres-ski bar, parca nu va mai sunt suficiente pentru a va relaxa. Va doriti mai mult rasfat, astfel incat v-ati propus ca in aceasta iarna sa incercati tratamentele de wellness & Spa. Va propunem mai jos o selectie de hoteluri de tip wellness & Spa, din oferta Holiday Club. Astfel, va veti putea orienta in alegerea locatiei perfecte pentru o vacanta de iarna activa si relaxanta:

HOTEL A-ROSA KITZBUHEL 5*, KITZBUHEL, AUSTRIA

cuplu la ski
Acest hotel va ofera ocazia petrecerii unui concediu extrem de relaxant intr-un frumos castel tirolez, ce se afla situat in apropierea terenurilor de golf din Kitzbuhel, precum si a domeniului schiabil Hahnenkamm. Centrul statiunii Kitzbuhel se gaseste la doar 10 minute de mers pe jos fata de hotel. Printre programele de wellness & Spa pe care le puteti accesa aici se numara: hamam-ul, masaj corporal Thai Yoga, reflex-terapie, sau Sensai – program de cellular performance. Tarifele pentru astfel de tratamente pornesc de la 69 euro/ persoana/ procedura.

HOTEL TAUERN ZELL AM SEE – KAPRUN 4*SUP, KAPRUN, AUSTRIA

Image result for luxury ski in kaprun
Acest hotel este exemplul de imbinare perfecta intre practicarea activitatilor sportive, in special a celor de iarna si relaxare. Ele se afla pozitionat la baza muntelui Kitzsteinhorn, situat in centrul Parcului National Hohe Tauern. Locatia ofera o priveliste incantaoare asupra peisajului montan din zona, aflandu-se in chiar capatul statiunii Kaprun. Aceasta are acces la 2 domenii schiabile importante din Austria: Maiskogl si Schmittenhoehe. Astfel, sesiunile de ski pot fi combinate cu momente prelungite de relaxare in cadrul centrului de wellness & Spa al hotelului, ce se intinde pe o suprafata de 20.000mp. Printre pachetele de Spa oferite de locatie se numara Healthy Body si Beautiful Body constand in peeling-uri corporale, impachetari, tratamente faciale, precum si tratamente de relaxare a spatelui. Tarifele pornesc de la 87 euro/ persoana/ program.

CESTA GRAND AKTIV HOTEL & SPA 4*SUP, BAD GASTEIN, AUSTRIA

Image result for luxury ski in bad gastein
In afara panoramei deosebite asupra vaii Bad Gastein, acest hotel este locul ideal de petrecere a unei vacante perfecte in care relaxarea si activitatile sportive se impletesc cu momentele de relaxare. Centrul statiunii, cu numeroase magazine, restaurante si baruri, se afla la 3km distanta fata de hotel. Terenul de golf al statiunii se afla in imediata apropiere a hotelului. Locatia ofera si ea posibilitatea imbinarii dintre activitatile sportive si programele de relaxaredin cadrul centrului de wellness & Spa al acestuia. Printre ele se numara: masaje corporale partiale si integrale, tratamente faciale, sau impachetari cu namol. Tarifele pornesc de la 35 euro/ persoana/ program.

RELAIS & CHATEAUX HOTEL DOLLENBERG 5*, SCHWARZWALD, GERMANIA

Image result for kranzbach wellness
Hotelul este localizat intr-o zona retrasa a Vaii Rench. Locatia este membra la lantului exclusivist Relais & Chateaux, fiind si detinatoarea unuia dintre cele mai apreciate centre de wellness & Spa din Germania, precum si a unui restaurant detinator a 2 stele Michelin. Locatia este o adevarata oaza de rasfat. Indiferent ca accesati programul de eliberare a stresului “Dollina stressless”, constand in masaje faciale si corporale, impachetari cu miere, sau optati pentru una din procedurile individuale, precum cele de impachetare corporala cu miere, sau masaj cu hot stones, reusita relaxarii voastre va fi deplina. Tarifele pornesc de la 45 euro/ persoana/ program.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE