CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta in miscare. Cu bicicletele hai-hui prin Europa

martie 1, 2018

Va iubiti foarte mult bicicletele. Profitati de orice ocazie pentru a va plimba cu ele. Daca este timp frumos, mergeti chiar pana la job cu acestea. Iar in ceea ce priveste week-end-urile, nici nu mai incape vorba. Sunteti de nedespartit: in parc, la cumparaturi, cu prietenii, in vizita la parinti. Oriunde si orincand sunteti inseparabili. Se apropie insa vacanta, asa ca nu stiti cum sa faceti astfel incat anul acesta sa nu le mai lasati singure acasa. Nu de alta, dar leneveala care va cuprinde inevitabil, atunci cand sunteti in concediu nu va este tocmai pe plac. Asadar v-ati hotarat ca in aceasta vara sa va plimbati hai-hui prin Europa. Veti merge cu masina, luandu-va insa si biclele cu voi, ca sa puteti da impreuna o tura prin Italia sau Franta. Dar pentru a explora cat mai mult dintr-un loc unde va veti afla pentru prima data, este bine sa va inscrieti intr-un circuit. Va propunem asadar, din oferta noastra, cateva tururi prin diverse tari din Europa, in care deplasarea intre punctele incluse in circuit se efectueaza cu bicicleta:

Image result for tuscany by bike

In cadrul circuitului “Frumusetile Toscanei – din Montecatini pana la Florenta” aveti ocazia de a va desfata cu peisajele extrem de idilice din aceasta zona, dar si de a va incarca de istorie si cultura, in cadrul tururlor de oras efectuate in Pisa, Siena sau Florenta. La aceasta se adauga interactiunea pe care o veti avea de-a lungul intregului program atat cu locuitorii zonei, cat si cu preparatele bucatariei traditionale.

CIRCUIT CU BICICLETA “FRUMUSETILE PROVENTEI”, 7 NOPTI/ 8 ZILE, FRANTA

Image result for provence by bike

Proventa, regiunea cea mai scaldata de lumina si caldura soarelui din intreaga Franta. Aici campiile manoase pe care se intind nesafasitele culturi de levantica sau podgoriile de vita de vie, se imbina cu litoralul Marii Mediterane, iar oraselele pline de vestigii antice si medieval sunt adevarate muzee in aer liber.

CIRCUIT CLASIC CU BICICLETA IN ALTMUEHLTAL, 7 NOPTI/ 8 ZILE, GERMANIA

Image result for altmuehltal by bike

In timpul acestui circuit aveti ocazia de a va bucura de frumusetea peisajului atat din valea raului Altmuehl cat si a Dunarii. Veti trece prin orase cu arhitectura baroca, foste resedinte princiare, orase ce in parte au fost incluse in patrimoniul architectural UNESCO. Aici, pentru binemeritata pauza de drum, sunteti asteptati pe terasa unei berarii sau intr-una din cafenelele de pe micutele stradute pietruite.

Related image

Atunci cand vine vorba despre ciclism, zona Salzkammergut este renumita pentru faptul ca in ea se gasesc cele mai bune drumuri pentru plimbarile cu bicicleta. Deasemenea tot in aceasta regiune se afla si orasul Salzburg, devenit un important reper cultural la nivel mondial. Totul este completat de peisajul montan si salba de lacuri, ce le puteti vizita in zona, ingrediente potrivite pentru un concediu perfect.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE