CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta in miscare. Vara aceasta se poarta: Golf!

februarie 23, 2018

Vacanta in miscare!

Esti un impatimit al concediilor active. Mereu alegi sa mergi in locuri unde poti face drumetii, scufundari, ture cu bicicleta, sesiuni de pescuit, catarari, partide de tenis, etc… Totusi pentru vara aceasta ti-ai propus sa te relaxezi mai mult, astfel incat rasfatul dintr-un resort de lux este tot ceea ce iti trebuie. Vei schimba turele de bicicleta cu sesiunile de masaj, scufundarile, cu tratamentele SpaVara aceasta poti sa  practici un sport mai relaxant: golful! Este un sport elegant, iar multe dintre resorturile de lux, din intreaga lume, detin propriile cluburi. Cele mai cautate sunt cele din zona Oceanului Indian. Dar, in cazul in care nu vrei sa mergi foarte departe de casa, Europa este si ea la fel de ofertanta la acest capitol.

Resorturi cu terenuri de golf

In cazul in care ai ales sa mergi in Europa, printre resorturile de lux detinatoare de cluburi de golf proprii iti recomandam:
Praia d’el Rey Marriott Golf & Beach Resort 5*situat pe coasta de vest a Portugaliei, la o distanta de 90km fata de Lisabona.
In Franta la
Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort 6* te asteapta clubul de golf nr. 1 din Europa. din TOP 100 (conform Asociatiei Mondiale de Golf).
Din zona mediterana a continentului iti recomandam
Hotel Terme di Saturnia Spa & Golf Resort 5*. Acesta este situat in zona Toscanei. Din punct de vedere al facilitatilor de golf puse la dispozitia oaspetilor se numara:
– accesul nelimitat in cadrul propriilor cluburi de golf;
– posibilitatea rezervarii free online a intervalelor orare dorite;
– gratuitate la utilizarea golfcart-urilor.

Image result for Praia d'el Rey Marriott Golf & Beach Resort 5*

Zona Oceanului Indian este recunoscuta ca fiind cea mai cautata de catre jucatorii profesionisti de golf.
Printre resorturile de lux se numara
Constance Prince Maurice 6* (Mauritius), Constance Lemuria Resort 5* (Seychelles) si Sea Cliff Resort & Spa 4*sup. Ai astfel ocazia de a practica acest sport in cele mai bune cluburi de profil si alaturi de cei mai buni profesionisti.

Image result for luxury golf clubs in tanzania

ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE