CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta in miscare. Vara aceasta se poarta: Golf!

februarie 23, 2018

Esti un impatimit al concediilor active. Mereu alegi sa mergi in locuri unde poti face drumetii, scufundari, ture cu bicicleta, sesiuni de pescuit, catarari, partide de tenis, etc.. Totusi pentru vara aceasta ti-ai propus sa te relaxezi mai mult, astfel incat rasfatul dintr-un resort de lux este tot ceea ce iti trebuie. Vei schimba turele de bicicleta cu sesiunile de masaj, scufundarile, cu tratamentele Spa, iar jocul de tenis va fi inlocuit cu o mult asteptata leneveala la piscina. Dar parca nu te poti desprinde chiar atat de mult de ritmul tau “mereu in miscare”. Asadar pentru a nu renunta la resortul de lux, poti alege ca in aceasta vara sa practici golful. Este un sport elegant pentru care multe dintre resorturile de lux, din intreaga lume, detin propriile cluburi. Cele mai cautate sunt cele din zona Oceanului Indian. Dar, in cazul in care nu vrei sa mergi foarte departe de casa, Europa este si ea la fel de ofertanta la acest capitol.

In cazul in care ai ales sa mergi in Europa, printre resorturile de lux detinatoare de cluburi de golf proprii iti recomandam Praya d’el Rey Marriott Golf & Beach Resort 5*situat pe coasta de vest a Portugaliei, la o distanta de 90km fata de Lisabona. In Franta la Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort 6* te asteapta clubul de golf nr. 1 din Europa, din TOP 100 intocmit de catre Asociatia Mondiala de Golf. Din zona mediterana a continentului iti recomandam Hotel Terme di Saturnia Spa & Golf Resort 5* situat in zona Toscanei. Din punct de vedere al facilitatilor de golf puse la dispozitia oaspetilor se numara accesul nelimitat in cadrul propriilor cluburi de golf, posibilitatea rezervarii free online a intervalelor orare dorite, gratuitate la utilizarea golfcart-urilor.

Image result for Praia d'el Rey Marriott Golf & Beach Resort 5*

Zona Oceanului Indian este recunoscuta ca fiind cea mai cautata de catre jucatorii profesionisti de golf. In resorturile de lux din Mauritius, Seychelles sau Tanzania, precum Constance Prince Maurice 6* (Mauritius), Constance Lemuria Resort 5* (Seychelles) si Sea Cliff Resort & Spa 4*sup ai astfel ocazia de a practica acest sport nu doar in cele mai bune cluburi de profil, ci si alaturi de cei mai buni profesionisti.

Image result for luxury golf clubs in tanzania

ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE