CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta Spa, la castel

octombrie 24, 2017

De cate ori iti planifici o vacanta in Germania, ai grija sa incluzi pe lista locurilor de vizitat si cate un castel. Doar sunt o multime si care mai de care mai frumoase. Aproape ca iti vine sa ramai in ele. Pentru ca, nu-i asa, dupa indelungi plimbari cu masina, de-a lungul si de-a latul tarii, simti nevoia unei pauze mai lungi. Si ca sa ramai in povestea ta cu printi si printese, iti dam cateva ponturi de castele transformate in resorturi Spa, unde nu doar ca poti “ramane peste noapte”, dar chiar te poti si bucura de adevarate ritualuri de relaxare si revitalizare.

ROMANTIC HOTEL & SPA WASSERSCHLOSS WESTERBURG 4*SUP

Hotelul este gazduit in cladirea fostului castel Wasserschloss Westerburg. Acesta se gaseste in tinutul Saxoniei, pe un domeniu cu o suprafata ce se intinde pe 5 hectare. De la Wasserschloss Westerburg se poate merge catre localitatile Braunschweig, Harz si Magdeburg. Wassreschloss Westerburg are o vechime de peste 1200 de ani,  fiind cel mai bine conservat castel din Germania.

Image result for trips at castles in germany

Vezi oferta completa

HOTEL SCHLOSS WALDECK 4*

Hotelul se afla in cladirea unei foste cetati, ridicata in secolul al XI-lea, in partea de nord a Parcului Natural Kellerwald-Edersee. El se afla la o altitudine de 120m deasupra lacului Eder, oferind turistilor o priveliste incantatoare.

Image result for trips at castles in germany

Vezi oferta completa

GOEBEL’S SCHLOSSHOTEL PRINZ VON HESSEN 5*

Hotelul este gazduit in cladirea unui fost castel medieval. Situat central in regiunea Waldhessen, acesta este punctul ideal de pornire in drumetii catre Weserbergland, Roehn, Sauerland si Thueringer Wald. Inainte insa de a pleca este bine sa testezi unul din pachetele de Spa, ce te vor pregati pentru un drum lung.

Image result for spa in germany

Vezi oferta completa

 


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE