CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta ta de Formula 1 demareaza in tromba

iunie 4, 2018

Esti un mare iubitor al curselor de Formula 1. Sezonul acestora este in plina defasurare, iar vacanta de vara iti bate si ea la usa din ce in ce mai ferm. Paraseste-ti asadar comfortul fotolului de acasa si experimenteaza adevaratul nivel de adrenalina al unor astfel de curse urmarite in direct. Pachet VIP, servicii de catering first class, pozitionare ideala fata de pista de raliu, LCD-uri individuale pentru urmarirea cursei, acces la programele de entertainment organizate dupa concurs, sesiuni de autografe si tururi gratuite ale circuitelor de Formula 1. La toate acestea se adauga cazari in hoteluri de la 3* la 5*. Iti prezentam mai jos pachetele Holiday Club la cele mai importante curse de Formula 1 din 2018:

MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL AUSTRIEI

SPIELBERG – 01.07.2018

Image result for MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL AUSTRIEI

Sebastian Vettel – castigatorul Marelui Premiu al Austriei

Un peisaj ce iti taie respiratia, o pista excelenta, amenajata in mijlocul naturii, un program colateral plin de activitati si bineinteles cursa de Formula 1. Toate acestea fac din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei un adevarat punct de atractie al intregului sezon de Formula 1.

MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL GERMANIEI

HOCKENHEIM – 22.07.2018

Image result for MARELE PREMIU DE FORMULA 1, HOCKENHEIM

Fomula 1 se intoarce pe circuitul de la Hockenheim. Este cel mai apreciat eveniment de Formula 1. Rezervati-va hotelul dorit si locul preferat in tribuna, pentru a lua parte la cel mai pasionant eveniment de Formula 1.

MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL UNGARIEI

BUDAPESTA – 29.07.2018

Image result for MARELE PREMIU DE FORMULA 1, HUNGARORING

Datorita pozitionarii sale, intr-o zona de vale, circuitul de la Hungaroring, aflat la 25km distanta fata de Budapesta continuta sa se pastreze in topul circuitelor de Formula 1. Circuitul permite si spectatorilor situati pe margine sa stea jos, in timp ce urmaresc cursa.

MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL BELGIEI

SPA-FRANCOCHAMPS: 26.08.2018

Image result for MARELE PREMIU DE FORMULA 1, SPA-FRANCORCHAMPS

Lewis Hamilton – castigatorul Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei, editia 2017

Este unul dintre circuitele legendare de Formula 1, fiind si cel mai lung. Spa-Francochamps imbina traditia din zona Ardenne cu modernitatea unui eveniment precum Marele Premiu de Formula 1. Circuit si-a castigat celebritatea si datorita pozitionarii sale, in zona montana Ardenne, aspect ce determina existenta unor curbe in panta inclinata, ce dau adrenalina si personalitate cursei.

MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL ITALIEI

MONZA: 02.09.2018

Image result for MARELE PREMIU DE FORMULA 1, MONZA7

Autodromul National de la Monza este cel mai vechi circuit din Europa, deschis de-a lungul intregului an. A fost construit in 1922 de catre Automobilclubul din Milano, fiind ridicat in doar 100 de zile. Actualmente circuitul este cel mai rapid din Europa.

MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL SINGAPORE

SINGAPORE: 16.09.2018

Image result for MARELE PREMIU DE FORMULA 1, SINGAPORE

Sebastian Vettel – castigatorul Marelui Premiu al Singapore

Despre destinatie: un zgarie-nor complet din sticla, “Singapur Flyer”, roata ce rivalzeaza cu “London Eye”, razand multicolor in soare, piloti furiosi trecand prin dreptul nocturnelor. Traiste la maxim, in direct, sau prin intermediul transmisiilor live, Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore.

MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL MEXICULUI

MEXICO CITY: 28.10.2018

Mexico

Traiti experienta exclusivista a unui week-end de Formula 1, participand la Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului. Vizibilitate maxima asupra pistei de concurs, tribune acoperite, spatii de socializare aclimatizate, servicii exclusiviste de catering, tururi pe pista de concurs, cu acces in boxele de alimentare de pe traseu, program de entertainment in afara cursei. Toate dau nota definitorie unui eveniment de neuitat, la care luati parte alaturi de cei 120.000 de fani ai curselor de Formula 1.

MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL E.A.U.

ABU DHABI: 25.11.2018

Image result for MARELE PREMIU DE FORMULA 1, abu dhabi

Fii pezent la inchiderea sezonului de Formula 1 din anul 2018, prin participarea la cursa din Marele Premiu de Formula 1 de Abu Dhabi. O intrecere ce incepe din zorii zilei, terminandu-se la apusul soarelui. Surplusul de adrenalina acumulat in timpul urmaririi raliului, il poti elibera la concertul de muzica pop oranizat dupa terminarea acestuia. Printre starurile prezente in ultimii ani s-au numarat Rihanna, Pink sau Beyonce.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE