CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta ta din ce film este?

mai 17, 2017

“O viata ca-n filme”, auzim de multe ori aceste cuvinte. Caci ce poate fi mai frumos decat sa traiesti in perfectul univers al fictiunii? Asadar porneste la drum spre locurile unde s-a turnat filmul tau preferat. Care ar fi acestea? Asteptam sa ni le spui. Pana atunci iti prezentam mai jos cateva din optiunile noastre:

“Skyfall” – Glencoe, Scotia

Faimosul spion britanic James Bond fascineaza pe multi dintre noi. Caci hai sa fim sinceri, cati nu ne dorim sa fim implicati intr-o misiune secreta? Sa detinem informatii “top secret”, sa impuscam raufactori si in principiu sa stam cu adrenalina la pragul de explozie? Mda, nu-i o existenta data oricui. Asa ca ramanem cu scenariile de tip “what if?” pe care le putem construi mergand intr-o vacanta pe insula Glencoe. Este cea mai romantica destinatie din Scotia si a fost aleasa de producatorii celui de-al 23-lea film din seria James Bond sa reprezinte tinutul natal al faimosului 007.

Related image

“Jurnalul lui Bridget Jones” – Londra, Marea Britanie

Ce femeie moderna poate spune ca nu s-a regasit macar un pic in Bridget Jones? Toate am avut dileme in alegerea partenetrului potrivit, sau am incercat sa pregatim o cina romantica dar am sfarsit prin a comanda mancarea la restaurant, ori ne-am dat seama ca timpul a trecut si viata plina de petreceri si adrenalina treubuie sa ajunga la un final de linistire. Cu oricare din aceste situatii am rezona, ne putem apropia si mai mult de acest personaj simpatic printr-o simpla vacanta in Londra, Caci acesta este orasul in care Bridget Jones isi duce palpitanta ei existenta.

Image result for londra

“Amelie” – Paris, Franta

Incantatoare, creativa, spontana, copilaroasa si chic, Amelie reprezinta esenta spiritului boem al Parisului. Pentru a o cunoaste mai bine, mergeti intr-un sejur parisian.

Image result for paris

“Mama Mia” – insula Skiatos, Grecia

Mare, soare si muzica formatiei ABBA. Unde, unde? Pe insula Skiatos, fireste. Este locul unde s-a turnat celebrul film “Mama Mia”. Daca ti-a placut extrem de mult aceasta productie, nu trebuie sa pui laptopul la infinit “pe repete”. Cel mai bine este sa mergi acolo pentru a te bucura in direct de atmosfera de vacanta, asezonata cu hiturile formatiei suedeze.

Image result for insula skiathos

“The Beach” – Phi Phi Leh Island, Thailanda

Asemenea personajului principal din filmul “The Beach”, cu totii visam sa descoperim o insula secreta, un loc paradisiac pe acest pamant. In cazul in care totusi norocul nu ne-a suras inca, putem merge sa exploram plaja Hat Maya de pe insula Phi Phi Leh din Tailanda, Este locul in care s-a filmat actiunea aflata la limita dintre real si imaginar a filmului “The Beach”.

Image result for Leonardo Dicaprio the beach Phi Phi Leh Island.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE