CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Winter is coming

octombrie 3, 2016

Odata cu sosirea toamnei incepem sa ne gandim la vacanta de schi…
Vom impartasi cu voi Tipsurile si Tendintele pentru sezoul de iarna 2016 – 2017
Unde, cine si la ce sa fiti atenti in acest sezon!

 

AUSTRIA

Nu incepe nici o indoiala ca Arlberg Ski va fi locul cel mai la moda in acest sezon. Zona se mandreste cu un teleschi nou ce uneste St Anton de statiunile exlusiviste Lech & Zür. Ii spunem la revedere plictiselii din autobuz si de abia asteptam zilele de schi continuu.

Chalet-Eden-Rock-St-Anton-Austria-holiday-club-vile-munte-oferte-revelion-oferte-craciun-oferte-de-lux
Chalet Eden Rock – St. Anton, Austria – Vezi oferta – Click photo

 

ITALIA

Una dintre cele mai placute/intime statiuni din Sella Ronda si anume Selva din Valgardena se mandreste cu cel mai modern telescaun din domeniu. Acesta are o capacitate de 8 persoane si ofera turistilor care il vor incerca o surpriza foarte placuta: scaunele sunt incalzite.

luxury-ski-apartment-San-Cassiano-holiday-club-oferte-vacante-de-iarna-2017-revelion-craciun-vacanta-la-munte-ski-italia-Chalet-Zeno
Chalet Zeno – San Cassiano, Italia – Vezi oferta – Click photo

 

ELVETIA

Statiunea Verbier a introdus anul trecut un nou concept: Womans Camp. Acesta a avut un real succes printre practicantele sportului alb incat acesta va fi disponibil si in acest an. Cu siguranta nu veti mai auzi pe partie comentarii de genul „Schiezi ca o fata”. Doamnele si domnisoarele au la dispozitie o echipa de profesionisti formata din nutritionisti si consilieri de lifestyle.

max-luxury-chalet-verbier-holiday-club-oferte-vacante-de-iarna-ski-elvetia-geneva
Chalet Eden Rock – Verbier – Vezi oferta – Click photo

 

Ne-ar face o mare placere sa va ajutam sa gasiti casa dvs. de departe de casa. Oricand, ne puteti scrie pe www.holidayclub.ro 


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE