CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Despre Africa in 9 destinatii de vacanta

iulie 26, 2017

Africa este continentul experientelor altfel. Aici te intalnesti cu Big Five, calatoresti prin desert, participi la o scalda pe marginea unei cascade. Iar lista poate continua. Iata o selectie cu 9 destinatii de vacanta de pe „continentul negru”, din oferta Holiday Club:

KENYA

Image result for travel to masai mara

Masai Mara Game Reserve

In fiecare an, in timpul marii migratii catre Parcul National Seregenti, mii de animale salbatice precum zebrele si antilopele traverseaza Kenya. Daca vreti sa le vedeti in actiune, cel mai bine este sa vizitati Parcurile Nationale Masai Mara si Seregenti in lunile iulie si august.

MUST SEEN atraction: Parcul National Masai Mara.
Propunere de cazare: Mahali Mzuri Lodge (Masai Mara Game Reserve)
Propunere program safari: The Great migration in safari style

MADAGASCAR

Related image

Avenue of the Baobabs – Madagascar

Insula Madagascar este situata in partea de sud-est a Africii. Este o destinatie extrem de cunoscuta datorita padurilor de baobabi si a lemurilor. Peisajul insulei este extrem de divers, plecand de la padurile tropicale si ajungand pana la desert.

MUST SEEN atraction: Avenue of the Baobabs – aici aveti ocazia de a vedea in jur de 20 de baobabi, vechi de peste 800 de ani.
Propunere de cazare: Constance Tsarabanjina Hotel 4*sup

MALAWI

Malawi Lake – Malawi

In Malawi se afla cel de-al treilea lac, ca marime, de pe continentul african. O vacanta petrecuta intr-unul din resorturile ce se afla pe marginea acestuia reprezinta atat o ocazie de relaxare, cat si posibilitatea de a practica sporturi acvatice precum snorkelling-ul. Deasemenea iubitorii de munte pot face drumetii in Parcul National Majete.

MUST SEEN atraction: lacul Malawi.
Propunere de cazare: Kaya Mawa Resort 4*

MAROC

Related image

Breakfast in the desert – Maroc

Aceasta tara e una in destinatiile turistice care nu ar trebui sa lipseasca din lista de vacanta a nimanui. Ofertele sale, atat cea culturala cat si cea turistica sunt extrem de variate: puteti face un circuit al vechilor cetati medievale, precum cea de la Medina sau va puteti aventura intr-un jeep-safari printre dunele de nisip ale desertului.

MUST SEEN atraction: ansamblul Ait Benhaddou – un exemplu de arhitectura marocana, tipica pentru partea de sud a tarii.
Propunere de cazare: Four Seasons Resort Marrakech 6* (Marrakech)
Propunere de circuit: Circuit Clasic Maroc (6 nopti/ 7 zile)

 NAMIBIA

Kulala Wilderness Reserve – Namibia

De la viata in salbaticie, pe care o puteti experimenta in cadrul Parcului National Etosha, pana la “vanatoarea de fantome” din orasul Kolmanskop (localitatea a fost numita dupa transportatorul Johnny Coleman, ce si-a parasit locomotiva in aceasta asezare din sudul Namibiei) Namibia este o tara a carei oferta turistica este extrem de variata.

MUST SEEN atraction: desertul namibian.
Propunere de cazare: GocheGanas Nature Reserve and Wellness Village 5* (Windhoek)
Propunere circuit BMW: 8 days in Namibia. BMW Tour Experience

TANZANIA

Related image

Zanzibar archipelago – Zanzibar

“Adventure it’s her second name!” putem spune, atunci cand vine vorba de Tanzania. Fie ca escaladati muntele Kilimanjaro, sau va aventurati sa cunoasteti universul animalelor salbatice din jungla, nivelul de adrenalina atins in aceasta tara va fi la cote maxime.

MUST SEEN atraction: arhipelagul Zanzibar.
Propunere de cazare: Park Hyatt Zanzibar 6* (Zanzibar)

TUNISIA

Related image

By the Mediteraneean Sea – Tunis

Tunisia este o tara aflata in partea de nord a continentului african, avand deschidere la Marea Mediterana. Unul dintre cele mai pitoresti orase ale sale este Sidi Bou Said, carcaterizat prin frumusetea plajelor si cromatica vesela a locuintelor.

MUST SEEN atraction: orasul Sidi Bou Said.
Propunere de cazare: The Sindbad 5*

UGANDA

Image result for travel to uganda

Meet „Big Five” in Uganda

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa il intalniti in realitate pe “Big Five”? In cazul acesta o vacanta in Uganda este tot ceea ce aveti nevoie, caci aici se afla adevaratul tinut al gorilelor. Suplimentar, daca sunteti un impatimit al drumetiilor pe munte, puteti escalada muntii Rwenzori.

MUST SEEN atraction: Parcul National Bwindi Impenetrable.
Propunere circuit: Explore Uganda

ZIMBABWE

Related image

Devil’s Hole (Victoria Falls) – Zimbabwe

Situata in partea de sud a continentului african, Zimbabwe este destinatie turistica extrem de ofertanta. In cadrul Parcului National Hwange, care este cea mai mare rezervatie din tara, va puteti intalni cu cainele salbatic african, cea mai veche specie canina, existenta pe Pamant. In afara participarii la programele tip safari o experienta ce nu trebuie ratata este aceea a excursiei la Cascada Victoria, cea mai mare cascada din lume raportata la volumul de apa antrenat.

MUST SEEN atraction: cascada Victoria.
Propunere de cazare: The Stanely Livingstone at Victoria Falls 5* (Victoria Falls Game Reserve)
Adaptare dupa: TheCultureTrip (06/29/2017)


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE