CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Cu 10.000 de euro in buzunar, cum crezi c-ar arata vacanta ta?

august 25, 2017

Ei da, de mult te gandesti la vacanta ideala. Cat mai departe de casa, intr-o destinatie care sa iti incante toate simturile. In locuri cu peisaje deosebite, numai bune de tras in poza si instagramat. Destinatii cu oameni primitori, gata sa iti povesteasca despre tara lor. Intr-un cuvant o vacanta ce merita povestita, nu doar prin vorbe, ci mai ales prin imagini, caci doar ele fac cat 1000 de cuvinte.

Ai aflat de concursul de fotografie organizat de catre Canon Romania, care este in cautarea povestitorilor de vacanta. Asa ca dupa concediul din aceasta vara, ti-ai inscris fotografia cu povestea cea mai cool, adaugandu-i si o scurta descriere, pe website-ul competitiei: www.canon.ro/summerstories/. Inscrierile in competitia Summer Stories dureaza pana pe data de 04 septembrie 2017. Fotografiile vor fi evaluate pe baza mai multor criterii, inclusiv aspectul vizual, originalitatea şi calităţile inspiraţionale.

Asadar mai ai un pic de asteptat, pana sa afli ca esti castigatorul marelui premiu, adica al vacantei in valoare de 10.000 de euro. Iar aceasta vacanța, de 10.000 euro, oferita Canon Romania, partener Holiday Club, reprezintă o oportunitate extraordinară de a călători și explora o multitudine de destinații de vis și de a surprinde cele mai interesante povești de vară. Posibilitățile sunt nelimitate. In cazul in care castigi, itinerariul il stabilesti chiar tu. Astfel cu 10.000 de euro in buzurnar vei pleca hai-hui prin lume, pentru a spune alte povesti de calatorie, prin intermediul fotografiilor.

Cum variantele sunt infinite, ai inceput sa-ti schitezi deja cateva optiuni:

VACANTA DE TIP “MY NAME IS ADRENALINE”

Da, acest tip de concediu este unul din preferatele tale. Iti place sa spargi tiparele, aventurandu-te in tinuturi cat mai indepartate, cu clima aspra, ca sa poti sta la doar cativa metrii distanta de salbaticiunile lumii, sau sa poti escalada muntii cei mai inalti.
Circuit – Mongolia, Festivalul “Vulturul de Aur”
Circuit – Escaladare Muntelui Kilimanjaro, pe varianta Machame
Circuit – Great Migration in Safari style

VACANTA DE TIP “CULTURAL TRIP”
Orice vacanta petrecuta intr-o tara straina, presupune intalnirea cu universuri culturale noi. Pentru ca vrei sa surprinzi in imagini cat mai multe din povestile si portretele oamenilor intalniti acolo, te gandesti ca cel mai bine ar fi sa pornesti intr-un circuit, care sa te poarte dintr-un capat in altul al unei tari.
Calatorie cu Trans-Siberian Express
Circuit “Japonia Clasica 2017”
Circuit “Explorati Guatemala”

VACANTA DE TIP “EXOTIC”
Printre modelele tale de vacanta se numara si acesta. Adica departe, departe de lumea dezlantuita, pe o plaja pustie sau nu, la umbra “palmierului batran” si cu un cocktail rece in mana. Aici, in destinatia exotica de mult visata, incepi sa spui in imagini povestea unui “dolce far niente” de vara.
Hotel Belmondo Copacabana Palace 5*, Rio de Janeiro, Mexic
Kaya Mawa 4*, insula Likoma, Malawi
Constance Tsarabanjina 4*sup, Madagascar

VACANTA DE TIP “URBAN DESTINATION”
Sunt perioade in viata ta, in care nu-ti vine sa te desprinzi de ritmul trepidant impus de munca de birou, precum si de metropola in care iti duci existenta. Caci povestile urbane sunt nenumarate. Se nasc rapid si dispar imediat. E pentru tine suprema incercare, de-a le surprinde in imagini cat mai graitoare.
Hotel Mandarin Oriental 5*, Singapore
The Plaza, A Fairmount managed Hotel 6*, New York
Hotel Mandarin Oreintal 5*, Tokyo

VACANTA DE TIP “CROAZIERA”
Apa este preferata ta. Iti place sa te bucuri de ea atat intr-un resort uitat de lume, dar mai ales adori sa o suprinzi in toata desfasurarea ei de forte, la bordul unui vas de croaziera. Caci ce poate fi mai interesant, decat sa suprinzi imagini cu o mare agitata de furtuna, sau sa imortalizezi ghetarii plutitori, din Oceanul Arctic, printre care, din cand in cand, se zaresc siluetele ursilor polari.
Croaziera in Oceanul Arctic
Croaziera in Cuba
Croaziera pe raul Yangtze

VACANTA DE TIP “GOURMET”
Iti place sa explorezi tinuturi si sa cunosti oameni noi, la fel de mult precum iti place sa savurezi si preparatele unei bucatarii traditionale, alaturi de vinurile acesteia. Caci nu-i nimic mai placut, decat ca la finalul unei zile de vacanta, sa retraiesti, povestind la un pahar de vin, intamplarile petrecute, unele din ele surprinse chiar in imagini.
Circuit auto in zonele viticole Medoc si Saint-Emilion
Excursie culinara in Vietnam
Gourmet traveler Sri Lanka with Helen Anderson                                                                                                                

Daca stai bine sa te gandesti cu 10.000 de euro, premiul oferit de Canon Romania, in cadrul concursului Summer Stories, organizat in parteneriat cu Holiday Club, poti calatorii mult, chiar foarte mult. Asa ca pana la data de 04 septembrie, cand este ultima zi de inscriere pe site-ul competitiei, www.canon.ro/summerstories/, ai tot timpul, sa mai construiesti si alte scenarii de travel, numai bune de „tras in poza”.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE